Bedrijfsfeesten

Muziek is voor een goed bedrijfsfeest of personeelsfeest één van de belangrijkste onderdelen. Samen met je collega’s mee schreeuwen op de klanken van ‘YMCA’ of die ene van finance die nét iets te enthousiast alle solo’s van Prince meespeelt op de luchtgitaar.

Met Headline staat er een act die voor al die zaken zorgt. Gegarandeerd een te gekke en professionele show.

Interactie

Interactie met ons publiek vinden we belangrijk en om de sfeer er goed in te krijgen, brengen wij zelfs de luchtgitaren (en microfoons) mee! Iedereen kan dus volop meedoen.

Verzoeknummers

Is er een nummer dat elke dag over de gang gezongen wordt? Is er die ene collega die een bepaald lied perfect kan zingen, drummen of op de koebel kan spelen? Laat het dan vooral weten, die bereiden we dan voor en we trekken de juiste personen direct het podium op.

Professioneel licht en geluid

Als we iets doen, doen we het goed. Net als onze instelling zorgen we ook voor een aankleding met professioneel licht en geluid. We werken samen met vaste technici die beschikken over kwaliteitsapparatuur. Zij weten hoe ze ervoor moeten zorgen dat alles geweldig klinkt en er fantastisch uitziet.

Voor het licht bieden we twee standaard sets, afhankelijk van de omvang van het feest. Maar maatwerk is natuurlijk altijd mogelijk.

Of het nou om 20, 200 of 2000 personen gaat, elke locatie wordt omgebouwd om tot een geweldige feestzaal en we maken zo van jullie bedrijfsfeest of personeelsfeest er een waar nog lang over wordt gesproken.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ook een speciale bruiloft? Boek dan Headline nu!