Bruiloften

Jouw bruiloft wordt speciaal

Het moet een dag zijn helemaal voor jullie, familie, vrienden. En dan wil je vooral genieten. Op muzikaal gebied zorgen wij daarvoor. We regelen de gehele invulling voor een fantastische avond van A tot Z. Een bruiloft om nooit te vergeten

Divers repertoire

Ons brede repertoire is uitermate geschikt voor bruiloften en waar gasten van alle leeftijden van kunnen genieten. Bekende klassiekers afgewisseld met ‘foute hits’ en natuurlijk hier en daar een romantisch nummer om lekker op te kunnen schuifelen.

Onze vele medleys met veel afwisseling en een op maat gemaakte setlist voor jullie bruiloft maken Headline dan ook dé bruiloftsband bij uitstek.

Verzoeknummers 

Hebben jullie samen een nummer met een speciale betekenis of een openingsdans? Dat liedje spelen we natuurlijk met alle plezier voor jullie!

100% live

Alles wat we spelen is écht en 100% live. Geen meelopend banden, sequencers, midi’s of backing tracks. Alleen maar échte muziek, uit échte instrumenten.

Kom bij ons langs

We vinden het belangrijk dat we een klik hebben. Jullie moeten immers ook vinden dat wij dé band zijn voor jullie bruiloft.! Daarom zijn jullie altijd van harte welkom bij ons in de repetitieruimte of bij een van de optredens om kennis te maken.

Boek Headline nu voor jouw bruiloft

Ben je dus op zoek naar een band die van jouw bruiloft een feest maakt om nooit meer te vergeten?

Ook een speciale bruiloft? Boek dan Headline nu!