Over Headline

Headline is al sinds 2012 een begrip in Twente en ver daar buiten, door heel Nederland. Ooit begonnen als een formatie met 6 personen, ondertussen uitgegroeid tot de professionele 9-koppige feest- en coverband die we nu zijn.

Bezetting

Om een zo groot mogelijk feest te maken doen we niets half en dus komen we altijd met de volledige 9-koppige feest-sterkte. Ons repertoire vraagt om deze bezetting en dat is dus ook wat we brengen. Want wie wil er nou niet een zo groot mogelijk feest?

Zangeressen

Aan de front van Headline staan twee energieke, sexy en enthousiaste zangeressen: Natalie Bergsma en Maks ten Tusscher. Zij brengen elk nummer met overtuiging en zorgen voor veel interactie met het publiek.

The Headline Horns

Headline is Headline niet zonder de blazers. Onze eigen Headline Horns, gevormd door: Annalin van Binsbergen, Sjoerd van der Blom en Olav Schoorlemmer.

De combinatie van altsax, trompet en trombone is fantastisch om zowel gevoelige nummers voor bijvoorbeeld bruiloften als echte knallers. En als ze even niet druk zijn met strakke arrangementen of knallende solo’s spelen, zwepen ze het publiek op en dansen ze volop mee.

De ritmesectie

En last but not least, de meest sexy sectie, de ritmesectie, bestaande uit Ron van der Meulen, Daan Wielens, Sander Kosters en Mark Jansen.

Ook een speciale bruiloft? Boek dan Headline nu!